Trainingen

Bokstraining.

Onze missie is om iedereen de passie van de bokssport te laten beleven. Hard trainen, maar ook plezier maken!! Tijdens de lessen zullen we stootcombinaties afwisselen met boks spelvormen en tevens zullen we ook de buikspieren wat extra aandacht geven.

Elke maandag en donderdag van 20:00 t/m 21:00 en zaterdag ochtend van 9:00 t/m 10:00

Prijzen?

De eerste proef les is gratis en daarna betaal je per les € 7,- / €60,- voor een 10 rittenkaart of €30,- per maand voor 3 lessen per week

Personal training.

Personal training is voor mensen die persoonlijke doelen willen behalen t.a.v. hun fitheid en lifestyle en daarbij graag begeleiding willen. Daarnaast train ik mensen die om welke reden dan ook graag één op één willen trainen. Door de persoonlijke aandacht en de juiste oefeningen is personal training een van de meest effectieve trainingsmethoden.

Hoe werkt het?

We beginnen met een persoonlijk intake gesprek. Hierin maak ik kennis met jou en je doel en kijken we of dat we een klik hebben. Aangezien het een persoonlijk traject is vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in mijn aanpak.

Prijzen?

Neem Contact op met ons op Peter@BrainBoxing.nl

Small Group Boxing

Altijd al in een kleine groep willen trainen? Dan is dit je kans! Trainen in een kleine groep is persoonlijker en meer gericht op jou als sporter. Bij BrainBoxing kun je trainen in een kleine groep. Je traint dan met maximaal 6 mede-sporters, veel persoonlijke aandacht maar niet alleen.

Elke donderdag van 21:15 t/m 22:15

Heb je zin om een keer mee te doen of wil je meer weten. Neem dan contact op met. peter@brainboxing.nl

Clinics.

Altijd al eens een paar rake klappen uit willen delen? Dat kan tijdens deze super leuke en inspirerende boksclinic van BrainBoxing. Even lekker ontspannen en alle stress van je afslaan. Wij halen je graag uit je “comfort zone” de rol die je hebt in het dagelijks leven of op de werkvloer. Maak kennis met je primitieve reactie als je die bokshandschoenen aan trekt. Ben jij een vechter of duik je liever weg? Wat voor oerkrachten komen er bij je collega’s naar boven? Deze ludieke boksclinic is de ideale teambuildings activiteit om jezelf en elkaar beter te leren kennen! De volgende onderwerpen kunnen tijdens deze workshop boksen aan bod komen: Grenzen aangeven en grenzen ontdekken. Hoe reageer ik op anderen en hoe reageren anderen op mij? Wat gebeurd er met mij in een spannende situatie?

Prijzen?

Neem Contact op met ons op Peter@BrainBoxing.nl