Boksles.

Onze missie is om iedereen de passie van de bokssport te laten beleven. Hard trainen, maar ook plezier maken!! Tijdens de lessen zullen we stootcombinaties afwisselen met boks spelvormen en tevens zullen we ook de buikspieren wat extra aandacht geven.

Zie lestijden pagina

Prijzen?

De eerste proef les is gratis en daarna betaal je per les € 8,- / €65,- voor een 10 rittenkaart of €32,50 per maand voor 3 lessen per week .

Stoere Mama’s les

Hé stoere Mama heb je geen oppas? Geen probleem, bij BrainBoxing neem je gewoon de kids mee. Een gezamenlijk momentje in een drukke week maar ook werken aan je conditie, dat kan allemaal bij BrainBoxing. Het ene kind is een toeschouwer vanuit de kinderwagen, de ander speelt met de meegenomen speelgoed of doet gewoon gezellig mee. Moeders krijgen de kans om laagdrempelig te trainen. We starten de les vaak met wat een leuke gezamenlijke oefening of spel en eindigen de les met een conditionele boks workout  (er wordt niet gespard).

Oftewel kinderen van 0 tot 12 jaar mogen (als je wilt) onder jou begeleiding gratis mee, helemaal kidsproef.

We trainen 3 x in de maand op woensdag ochtend van 9:00 t/m 10:00 (kijk voor de datums op Facebook, in onze agenda onder lestijden of stuur een mail naar Peter@brainboxing.nl)

Prijzen

De eerste proefles is gratis en daarna betaal je per losse les € 8,00 of € 65,00 voor een tienrittenkaart

Kids lessen

Op dit moment bieden wij geen kids lessen aan. Heb je interesse geef het gerust aan. Bij voldoende animo willen we de lessen weer opstarten.

Personal training.

Personal training is voor mensen die persoonlijke doelen willen behalen t.a.v. hun fitheid en lifestyle en daarbij graag begeleiding willen. Daarnaast train ik mensen die om welke reden dan ook graag één op één willen trainen. Door de persoonlijke aandacht en de juiste oefeningen is personal training een van de meest effectieve trainingsmethoden.

Hoe werkt het?

We beginnen met een persoonlijk intake gesprek. Hierin maak ik kennis met jou en je doel en kijken we of dat we een klik hebben. Aangezien het een persoonlijk traject is vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in mijn aanpak.

Prijzen?

Neem Contact op met ons op Peter@BrainBoxing.nl

Clinics.

Altijd al eens een paar rake klappen uit willen delen? Dat kan tijdens deze super leuke en inspirerende boksclinic van BrainBoxing. Even lekker ontspannen en alle stress van je afslaan. Wij halen je graag uit je “comfort zone” de rol die je hebt in het dagelijks leven of op de werkvloer. Maak kennis met je primitieve reactie als je die bokshandschoenen aan trekt. Ben jij een vechter of duik je liever weg? Wat voor oerkrachten komen er bij je collega’s naar boven? Deze ludieke boksclinic is de ideale teambuildings activiteit om jezelf en elkaar beter te leren kennen! De volgende onderwerpen kunnen tijdens deze workshop boksen aan bod komen: Grenzen aangeven en grenzen ontdekken. Hoe reageer ik op anderen en hoe reageren anderen op mij? Wat gebeurd er met mij in een spannende situatie?