Boksen nabij Dongen

Zoek je een adres om te kunnen boksen in de omgeving van Dongen? Dan ben je bij ons in Raamsdonksveer aan het best denkbare adres. Dat geldt echt voor iedereen, want we bieden ook stoere mama’s boxing bijvoorbeeld.

Neem contact op

Bij ons krijg je altijd een gevarieerde en uitdagende training aangeboden

Kies je voor boksen nabij Dongen, dan kies je voor een zeer uitdagende omgeving waar je gevarieerde en uitdagende trainingen aangeboden krijgt. Boksen is een ideaal trainingsmiddel. Bij ons staan plezier, respect en veiligheid altijd centraal. Daarbij betekent boksen in onze boksschool ook boksen in een ontspannen sfeer en is er ruimte voor persoonlijk contact tijdens de trainingen.

Bekijk onze tarieven

Boksen nabij Dongen is zeker ook iets voor stoere mama’s

We bieden zelfs boksen in de omgeving van Dongen aan voor stoere moeders. Het mooie is wel dat je als moeder gewoon jouw kind mee kunt nemen. Dan geniet je heerlijk van een gezamenlijk verwenmomentje. Desondanks betekent boksen dan ook lekker trainen. Kinderen kunnen ondertussen spelen met hun meegenomen speelgoed en kinderen tot en met twaalf jaar mogen ook gewoon heerlijk meedoen. Voor moeders is dat een laagdrempelige manier om te trainen. Eerst worden samen oefeningen en spellen gespeeld, gevolgd door een conditionele boks workout. Er wordt overigens niet gespard. Deze manier van boksen is er drie keer per maand op de woensdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur.

Boksen in de omgeving van Dongen? Dat zou iedereen moeten doen!

Boksen in de omgeving van Dongen? Dat zou iedereen moeten doen. Boksen nabij Oosterhout en Dongen is meer dan alleen aan jouw fysiek werken. Het is ook voor de geest meer dan goed. Door te boksen train je op zeer goede wijze het lichaam. Bij ons kan iedereen komen boksen. Wij laten zien dat boksen niet alleen een sport is voor macho mannen. Boksen nabij Dongen is veel meer dan gevechten in de ring. Bij ons wordt gebokst in groepen. We werken aan de techniek en in tweetallen om de verdediging te oefenen. Natuurlijk gaan we zeker ook los op de bokszak. Boksen helpt stress te verdrijven en geeft jouw zelfvertrouwen een boost. Je krijgt er energie van en zelfs de sociale vaardigheden worden verbeterd. En zo zijn er voldoende redenen om ook te gaan boksen in de omgeving van Dongen. Wij hebben geen drempels en heten daarom iedereen van harte welkom. In ons tref je een specialist in boksen.

Neem contact op
Boksen Dongen