Boksen nabij Oosterhout

Als je wil gaan boksen in de omgeving van Oosterhout of wilt boksen nabij Dongen, dan doe je er zeer verstandig aan dit toch vooral bij ons te doen. Wij kunnen namelijk iedereen kennis laten maken met deze sport. Dat geldt zelfs voor mama’s die willen gaan boksen. Zij kunnen hun kinderen in dat geval gewoon meenemen naar de bokstraining.

Neem contact op

Boksen in de omgeving van Oosterhout is er echt voor iedereen

Boksen is er echt voor iedereen. Het is ook goed voor iedereen. Boksen maakt je behalve fysiek sterker zeker ook mentaal een stuk fitter. Je krijgt door te boksen in de omgeving van Oosterhout een super goed lichaam, maar boksen is eveneens heel erg goed voor de geest. Boksen is zeker niet alleen geschikt voor de macho mannen en is bovendien veel meer dan alleen de gevechten zoals die in de ring plaatsvinden.

Bekijk onze tarieven

Natuurlijk kun je ook helemaal los op de bokszak 

Kies je ervoor om bij ons te boksen in de omgeving van Oosterhout, dan gebeurt dit in groepsverband. We zorgen er vooral voor dat er aan de techniek gewerkt wordt in tweetallen om zo te leren jouw verdediging te perfectioneren. Natuurlijk kun je ook los gaan op de bokszak. Je kunt dan echt tot het uiterste gaan. Boksen helpt als je te maken hebt met stress. Ook jouw zelfvertrouwen krijgt door te boksen nabij Oosterhout een enorme boost. Je krijgt er meteen ook een flinke dosis nieuwe energie van. De sport is veelzijdig. Je voelt je namelijk fysiek, mentaal en ook in sociaal opzicht een beter mens als je gebokst hebt. Er zijn dus echt tal van redenen om te beginnen met boksen!

Boksen is zeker niet alleen voor de stoere macho man

Dat boksen niet alleen iets is voor de mannen, bewijst wel het feit dat we ook stoere mama’s boksen aanbieden. Mama’s mogen dan hun kinderen gewoon meenemen voor een sportief gezamenlijk momentje. Bovendien mogen kinderen tot twaalf jaar gewoon meedoen. Ook is er speelgoed als de kinderen liever gaan spelen. Voor moeders is dit een zeer laagdrempelige manier om te kunnen boksen. We beginnen steevast met een gezamenlijke oefening of met een spel en gaan daarna met het conditionele aspect aan de slag. Er wordt tijdens deze lessen niet gespard. Deze bokstrainingen worden overigens drie keer per maand gegeven, op de woensdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur. Je bent van harte welkom in onze sportschool.

Neem contact op
Boksen Oosterhout