Boksen nabij Tilburg

Als je echt fanatiek wilt sporten, kom dan boksen nabij Tilburg, in onze sportschool in Raamsdonksveer. Boksen is een sport die je zowel lichamelijk als geestelijk veel sterker kan maken. Boksen in de omgeving van Tilburg is er echt voor iedereen. Kom jij ook boksen bij ons? Dan kom je sporten in een zeer plezierige omgeving met een uitstekende sfeer. We zijn zeer laagdrempelig en bij ons is persoonlijk contact nog echt belangrijk.

Neem contact op

Wil je komen boksen nabij Tilburg? Kom dan bij ons sporten!0

Behalve specialist in boksen nabij Tilburg, zijn we ook graag jouw personal trainer in de omgeving van Breda. Wij bieden boksen voor iedereen, zelfs voor moeders die graag willen boksen. Die kunnen bij ons namelijk de kinderen gewoon meenemen. De kinderen tot twaalf jaar kunnen ook gewoon mee sporten met hun moeders. Spelen met het aanwezige speelgoed is eveneens een optie. Nadat er eerst een gezamenlijke warming-up is gedaan gaan we samen aan de conditie werken. Tijdens de boksles voor moeders is er overigens geen ruimte om te sparren. Wel kun jij je uitleven op de bokszak natuurlijk.

Bekijk onze tarieven

Zelfs de sociale vaardigheden worden sterk verbeterd

Kiezen voor boksen nabij Tilburg is zo gek nog niet. Behalve dat het uitstekend is voor jouw lichaam, is het ook een sport die erg goed is voor de geest. Ook boks je de stress van je af en zelfs de sociale vaardigheden worden beter als je regelmatig eens gaat boksen. Boksen in Tilburg kan elke dag, voor de moeders is er drie keer per maand een boksles, en dat op de woensdagochtend tussen 09.00 uur en 10.00 uur.

Ook als je in Breda of Oosterhout woont

Je kunt ons ook inschakelen als personal trainer indien je in Oosterhout of Breda woont. Ook dan bevind je je namelijk dicht bij onze sportschool en kun je altijd boks lessen volgen in Raamsdonksveer. Het is overigens logisch dat je kiest voor ons als je wilt boksen in de omgeving van Tilburg. Grenzen kennen we namelijk niet en we maken boksen echt voor iedereen mogelijk. Wees dus welkom in een zeer plezierige sfeer. Daarnaast zijn we een adres waar nog waarde gehecht wordt aan persoonlijk contact. Schakel je ons in als personal trainer, dan heb je eindelijk de bekende stok achter de deur. De doelstellingen zijn reëel en haalbaar. Genoeg redenen dus om ook voor ons te kiezen als jij wilt werken aan jouw persoonlijke doelstellingen en aan zowel de conditie als het mentale deel!

 

Neem contact op
Boksen Tilburg