Personal trainer nabij Oosterhout

Mocht je op zoek zijn naar de beste personal trainer in de omgeving van Oosterhout, dan kun jij jouw zoektocht staken. Die heb je namelijk in ons gevonden. Bij de trainingen die we aanbieden speelt boksen een grote rol. Dat betekent dat je niet alleen fysiek traint, maar ook met je mentale deel aan de slag gaat. Bij ons als personal trainer nabij Oosterhout is iedereen meer dan welkom. Dat geldt zeker ook voor stoere mama’s die willen gaan boksen. Onze sportschool is gevestigd in Raamsdonksveer en ligt dus vlakbij Oosterhout.

Neem contact op

Ook specialist in boksen

Als personal trainer in de omgeving van Oosterhout bieden we niet alleen de beste privé trainingen, maar zijn we ook de specialist in boksen nabij Oosterhout. Boksen biedt gewoon heel erg veel voordelen. Zo is het een probaat middel tegen stress en ervaar je meer zelfvertrouwen als je gaat boksen. Van boksen krijg je energie en het is zelfs zo dat boksen de sociale vaardigheid sterk verbeterd. Genoeg redenen dus om voor ons als personal trainer nabij Oosterhout te kiezen. 

Bekijk onze tarieven

Tijdens de bokslessen voor mama’s wordt niet gespard!

Als personal trainer in de omgeving van Oosterhout zijn we er echt voor iedereen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook boksen voor stoere mama’s aan. Het mooie is wel dat de moeders hun kinderen gewoon mee kunnen nemen naar de boksles. Sterker nog; het kan zelfs een heerlijk gezamenlijk sportmomentje worden, want kinderen tot twaalf jaar mogen gewoon met hun moeders meedoen. Ze mogen ook gewoon spelen met het aanwezige speelgoed. Het is maar net wat ze willen. De boksles voor moeders bestaat uit een gezamenlijk deel om vervolgens te werken aan het conditionele deel. Tijdens de bokslessen voor moeders wordt overigens niet gespard. 

Zie ons als personal trainer maar als de ultieme stok achter de deur

Kies je voor ons als personal trainer nabij Oosterhout, dan krijg je altijd uitdagende en zeer gevarieerde trainingen aangeboden. Zie ons als personal trainer in maar als de ultieme stok achter de deur. Je hebt geen enkele reden meer om nog een training te skippen. Sporten is gezond, en zeker boksen is gezond voor lichaam en geest. Schroom dus niet om als je echt serieus wilt gaan sporten en jouw doelstellingen wilt behalen, om ons als personal trainer in te schakelen. Dan komen jouw doelstellingen namelijk binnen handbereik. Kies dus voor ons, als specialist in boksen. Bij ons zijn geen drempels en bij ons kan iedereen komen sporten. We hechten aan een prettige sfeer en aan persoonlijk contact. Daarom vinden al zoveel mensen het zo fijn om bij ons te komen sporten!

Neem contact op
Personal trainer Oosterhout